ISO 18788:2015

Πιστοποίηση ISO 18788
Το πρότυπο ISO 18788:2015 καθορίζει τις απαιτήσεις για ένα Σύστημα Διαχείρισης για Υπηρεσίες Ιδιωτικής Ασφάλειας (Security).

Έχει απώτερο σκοπό τη διασφάλιση και βελτίωση της λειτουργικότητας και της απόδοσης των Υπηρεσιών Ιδιωτικής Ασφάλειας.

Η επιχείρηση καταρχήν καλείται να αναγνωρίσει ποια είναι τα ενδιαφερόμενα μέρη που αλληλοεπιδρούν τόσο στο εσωτερικό της όσο και στο εξωτερικό της περιβάλλον, σχετικά με την Παροχή Υπηρεσιών Ιδιωτικής Ασφάλειας.

Καταγράφονται και αξιολογούνται οι παρούσες πρακτικές στην Παροχή Υπηρεσιών Ιδιωτικής Ασφάλειας σε συνάρτηση με το πλήθος και την ποιότητα του προσωπικού και του εξοπλισμού της επιχείρησης.

Με τη συνεργασία της Διοίκησης της επιχείρησης και του αντίστοιχου Τεχνικού Τμήματος ή Συνεργάτη αποφασίζονται τυχόν νέες πρακτικές για τη βελτίωση της Παροχής Υπηρεσιών Ιδιωτικής Ασφάλειας.

Όσο πολύπλοκη και αν είναι η παραπάνω διεργασία εμείς οφείλουμε να βοηθήσουμε την επιχείρηση ώστε να κατανοήσει πόσο σημαντική είναι για την εύρυθμη λειτουργία της. Σε δεύτερο χρόνο σε απόλυτη συνεργασία επιδιώκουμε τον προσδιορισμό στόχων σχετικών με την Παροχή Υπηρεσιών Ιδιωτικής Ασφάλειας.

Στη συνέχεια η επιχείρηση καλείται να παρακολουθεί την επίτευξη αυτών των στόχων και τη μέτρησή τους, με ένα τρόπο εξαιρετικά φιλικό και δελεαστικό.

Αυτό επιτυγχάνεται με την ευαισθητοποίηση όλου του προσωπικού στις νέες πρακτικές Παροχής Υπηρεσιών Ιδιωτικής Ασφάλειας.

Τα οφέλη ενός ολοκληρωμένου προτύπου συστήματος για Παροχής Υπηρεσιών Ιδιωτικής Ασφάλειας περιλαμβάνουν:

  • Βελτίωση της παραγωγικότητας, της ασφάλεια και υγείας του εργατικού δυναμικού.
  • Συνεχή βελτίωση στην παροχή υπηρεσιών ιδιωτικής ασφάλειας.
  • Πλήρη εναρμόνιση με σχετικές νομοθεσίες με 100% αποφυγή σχετικών προστίμων.
  • Σύγχρονη προσέγγιση στις πρακτικές της παροχής υπηρεσιών ιδιωτικής ασφάλειας.
  • Μηδενισμό των παραπόνων πελατών.
  • Βελτίωση της εικόνας και του ονόματος της επιχείρησης και την προσέλκυση νέων πελατών.
  • Δυνατότητα συμμετοχής σε δημόσιους και ιδιωτικούς διαγωνισμούς διευρύνοντας τον κύκλο εργασιών της επιχείρησης.