Η ORTHOFIT O.E. εμπιστευόμενη τη toolit, υιοθετεί το σύστημα ISO 9001:2015 και καλύπτει τις απαιτήσεις της Υ.Α. 1348/2004 !

Η εταιρεία ORTHOFIT O.E αποτελεί μια πρωτοπόρα εταιρεία στο χώρο του ιατρικού εξοπλισμού προσφέροντας νέα καινοτόμα προϊόντα στο τομέα των χειρουργικών, ιατρικών και ορθοπεδικών οργάνων, συσκευών και αναλώσιμων ειδών.
Αποστολή της είναι να παρέχει εξαιρετικά ιατροτεχνολογικά προϊόντα, για την επιτάχυνση της ανάρρωσης και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών, χρησιμοποιώντας προηγμένη τεχνολογία σε προσαρμοσμένες συσκευές.
Η ORTHOFIT O.E ως μια συνειδητοποιημένη εταιρία απέναντι στις ανάγκες των πελατών της, φροντίζει για τη συνεχής ενημέρωση των προϊόντων της αλλά και για την συνεχή εκπαίδευση των υπαλλήλων της. Θέλοντας λοιπόν να συνεχίσει σε αυτό το ρυθμό επέλεξε τη toolit για την απόκτηση του πιστοποιητικού ISO 9001:2015 και της προσαρμογής με τις απαιτήσεις της Υ.Α. 1348/2004.
Συνεργατικά με τη toolit , η ORTHOFIT O.E εξασφάλισε τη κάλυψη όλων των απαιτήσεων του ISO 9001:2015 και της Υ.Α. 1348/2004. Πλέον, προσδοκά τη συνεχή βελτίωσή της στα θέματα Ποιότητας και της Ικανοποίησης του πελάτη.

Είμαστε έτοιμοι να σας υποδεχτούμε

Επικοινωνήστε μαζί μας για προσωποποιημένη επικοινωνία