Τα διαγνωστικά κέντρα της BIOCARE πιστοποιήθηκαν με ISO 9001:2015 σε συνεργασία με την toolit!

Το πρώτο διαγνωστικό κέντρο BIOCARE με έδρα τη Γλυφάδα, ιδρύθηκε το 1990 και καθιερώθηκε ως ένα από τα πρωτοπόρα στον Ελληνικό χώρο. Το δεύτερο κέντρο, με την επωνυμία BIOCARE ΑΛΙΜΟΥ,  βρίσκεται επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης 562. Η Biocare με 31 χρόνια εμπειρίας στον ιατρικό κλάδο και με περισσότερους από 500 συνεργαζόμενους ιατρούς σε 10 διαφορετικές ειδικότητες έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου έχοντας 30.000 χαρούμενους ασθενείς.

Αποτελείται από 8 τμήματα , το καρδιολογικό, το ακτινολογικό, το  μικροβιολογικό, το τμήμα υπερήχων-triplex,  πυρηνικής ιατρικής, μαστού, οστεοπόρωσης, και το τμήμα προληπτικού ελέγχου.

Η διασφάλιση ποιότητας, η πιστότητα των αποτελεσμάτων, η εμπιστοσύνη του ιατρικού κόσμου αλλά και των εξεταζόμενων, καθώς και η συνεχής  προσπάθεια βελτίωσης και εκσυγχρονισμού των υπηρεσιών της, αποτελούν τις κατευθυντήριες γραμμές για την ορθή λειτουργία και των δύο διαγνωστικών της κέντρων!

Βάση αυτής της φιλοσοφίας, η Biocare συνεργάστηκε με εμάς στην toolit για να εξασφαλίσει τη συνεχή βελτίωση και αναβάθμιση των υπηρεσιών της, υιοθετώντας το πρότυπο 9001:2015.

Μέσω της συμβουλευτικής της toolit , η Biocare απέκτησε με απόλυτη επιτυχία και για τα δύο διαγνωστικά κέντρα της το Διεθνές Πρότυπο ISO 9001:2015!

Είμαστε έτοιμοι να σας υποδεχτούμε

Επικοινωνήστε μαζί μας για προσωποποιημένη επικοινωνία