Πιστοποίηση CEPA EN 16636:2015

Πιστοποίηση ISO 22000

Το  ΕΝ 16636 είναι ένα ευρωπαϊκό πρότυπο που καθορίζει τις απαιτήσεις για τις υπηρεσίες διαχείρισης επιβλαβών οργανισμών και παρασίτων. Παρέχει κατευθυντήριες γραμμές στις εταιρείες διαχείρισης επιβλαβών οργανισμών και παρασίτων, για να εξασφαλίσουν ποιότητα και επαγγελματισμό στις υπηρεσίες τους.

Η εφαρμογή του προτύπου ΕΝ 16636 μπορεί να φέρει πολλαπλά οφέλη τόσο στην εταιρεία σας όσο και στους πελάτες σας. Μερικά από αυτά είναι:

  • Βελτιωμένη Ποιότητα Υπηρεσιών: Η εφαρμογή του ΕΝ 16636 εξασφαλίζει ότι οι υπηρεσίες διαχείρισης παρασίτων πληρούν ένα σύνολο καθορισμένων απαιτήσεων, με αποτέλεσμα μια υψηλότερη ποιότητα υπηρεσιών και αποτελεσματικότητα στον έλεγχο των εντόμων.
  • Ενισχυμένη Εμπιστοσύνη του Πελάτη: Οι πελάτες μπορούν να έχουν μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στις εταιρείες διαχείρισης επιβλαβών οργανισμών που συμμορφώνονται με το πρότυπο ΕΝ 16636, καθώς αυτό δείχνει δέσμευση στον επαγγελματισμό, την ασφάλεια και την επάρκεια.
  • Αποτελεσματικός Έλεγχος Εντόμων: Ακολουθώντας τις κατευθυντήριες γραμμές του προτύπου για παρακολούθηση και αναφορά, οι εταιρείες διαχείρισης εντόμων μπορούν να επιτύχουν πιο αποτελεσματικό έλεγχο των εντόμων και να παρακολουθούν καλύτερα τα αποτελέσματα των παρεμβάσεών τους.
  • Περιβαλλοντικά Υπεύθυνες Πρακτικές: Το ΕΝ 16636 προωθεί την υπεύθυνη χρήση φυτοφαρμάκων και εξοπλισμού, διασφαλίζοντας ότι οι λειτουργίες διαχείρισης εντόμων είναι φιλικές προς το περιβάλλον.
  • Συμμόρφωση με τις Νομικές Απαιτήσεις: Η εφαρμογή του προτύπου βοηθά τις εταιρείες διαχείρισης επιβλαβών οργανισμών και παρασίτων να παραμένουν συμμορφωμένες με τις σχετικές κανονιστικές προδιαγραφές και νομικές απαιτήσεις, μειώνοντας τον κίνδυνο νομικών ζητημάτων και κυρώσεων.
  • Συνεχής Βελτίωση: Το πρότυπο παροτρύνει τις εταιρείες να αξιολογούν και να βελτιώνουν τακτικά τις διαδικασίες διαχείρισης εντόμων, προάγοντας συνεχείς βελτιώσεις στην ποιότητα των υπηρεσιών και την ικανοποίηση των πελατών.